Events

Are you organizing a startup/entrepreneurship event or know any happening on Fyn? Add the event here!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Digitalisering i en innovativ verden

June 18, 2019 @ 15:00 - 18:30

Om arrangementet

Den teknologiske udvikling går for alvor stærkt, og vi står midt i en enorm forandringsproces, hvor integrationen mellem den digitale verden og den fysiske produktion er større end vi nogensinde har set det før. Der er tale om teknologier, der kommer til at forandre vores samfund, ligesom computeren og internettet tidligere har gjort det. De rummer et kæmpe potentiale, som vi måske endnu ikke helt forstår, men som kan gøre vores samfund og hverdag bedre og løse udfordringer indenfor f.eks. sundhed og klima.

Vi starter eftermiddagen med lidt at drikke samt mulighed for at netværke med deltagere fra andre virksomheder, hvorefter vi byder velkommen i salen. Her vil vores facilitator styre os igennem.

Co-founder og CEO Laila Pawlak fra SingularityU Nordic vil begynde dagen med et indlæg med fokus på det teknologiske fremskridt. Den eksponentielle udvikling af teknologi og digitalisering påvirker mennesker, virksomheder og samfundet som helhed. Hvordan kan vi bedst navigere disse ændringer for at sikre at vores etablerede virksomheder trives? Hvilke spørgsmål er vi som ledere og individer nødt til at forholde os til, mens vi bevæger os ind i fremtiden?

Herefter bliver vi delt i grupper og besøger tre kundecases, der vil præsentere forskellige vinkler på, hvordan teknologi og digitalisering kan implementeres i virksomhedens dagligdag. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne under hvert indlæg.

  • Direktør Lars Danielsen fra OBH-Gruppen fortæller om, hvordan de har optimeret deres tidsforbrug med machine learning ifm. vurdering af en ejendom. Ud over en effektivisering af tidsforburg og planlægning har data digitaliseringen også medført en ny forretningsmulighed.
  • CEO Carl Hye Thaisen fra helphouse.io giver et indblik i, hvordan kundeservice kan effektiviseres med den dansk opfundne  teknologi Zendesk.
  • Anders Emil Balk-Møller fra Danske Banks Robotics centre tager os med på rejsen med implementering af robotics i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og optimere bankens processer til inspiration for andre brancher.
Vores facilitator vil runde dagen af med en åben debat i plenum, hvor der igen kan stilles spørgsmål til indlægsholderne, og hvor vi vil diskutere de nye perspektiver og muligheder, som teknologien giver os.
Vi slutter dagen af med et glas vin og lidt lækkert tapas, hvor der vil være rig mulighed for at netværke.
Har du lyst til at deltage, skal du tilmelde dig via tilmeldingsknappen. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.
Vi håber, at du har lyst til at deltage.

Med venlig hilsen
Danske Bank

Details

Date:
June 18, 2019
Time:
15:00 - 18:30
Website:
http://bit.ly/2XnnL7C