Events

Are you organizing a startup/entrepreneurship event or know any happening on Fyn?
Send your event information to us by clicking the button below – and we will add the event for you.

ADD EVENT

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Minds of: Karrierekvinder

March 26 @ 18:30 - 21:30

55,77kr.

Minds of:Karrierekvinder

Det der glasloft, eksisterer det egentlig?

Bagkvinderne bag karrierekvinder.nu har svært ved at finde det, men alligevel er der stadig markant færre kvinder end mænd i lederpositioner i langt de fleste organisationer og et kig på f.eks. lønstatistikker bekræfter, at der stadig er noget arbejde, der skal gøres.

Naja Lind (Selvstændig konsulent – Corporate Culture & DNA) og Rikke Østergaard (Head of Social hos Advice) undersøger i deres podcast “Karrierekvinder” alle aspekter af kvinder og karriere og vi er d. 26. Marts, blevet inviteret med på en mission for at opklare, hvor glasloftet befinder sig anno 2019, når Naja og Rikke kommer på besøg for at udfordre os på vores holdninger til emnet!

Kom med til en underholdende og anderledes aften, hvor der bliver delt ud af oplevelser og anekdoter, provokeret og lagt op til debat på baggrund af de erfaringer, de har vi gjort sig i arbejdet med podcasten.

Er du nysgerrig? Så lyt med her:
https://karrierekvinder.nu/episode/introduktion/

Vil du med til en aften med høj faglig inspiration og mulighed for at netværke med en masse skønne kvinder? Book din billet og deltag d. 26.3.2019 kl. 18.30
Billetten koster 50 kr. + gebyrer (30 kr. for studerende) og kan erhverves her: https://mindsof21stcentury.ticketbutler.io/da/e/minds-of-karrierekvinder/

Om netværket – Minds of 21st Century (tidl. Ladies First X Odense)
I februar 2018 blev den frivillige forening Minds of 21st Century stiftet og vi er nu selvstændig organisation. Formålet er at facilitere et netværk for ambitiøse kvinder i Odense og på Fyn, og afholde arrangementer med spændende temaer om karriere og udvikling.
Du kan kontakte os på mail@mindsof21stcentury.dk eller via bestyrelsesformand Christina Merete Tvede Madsen på christinameretemadsen@gmail.com.

PS. Vil du netværke digitalt med andre kvinder i Odense/Fyn, så meld dig ind i “Minds of 21st Century” på Facebook, følg os på instagram på @minds_of_21st_century eller connect på Linkedin ”minds of 21st”
PPS. Vi er ikke forbudt for mænd, men netværkets aktiviteter er målrettet kvinder.

 

Language of event: Danish

Details

Date:
March 26
Time:
18:30 - 21:30
Cost:
55,77kr.
Website:
http://bit.ly/2VR6ylX