Events

Are you organizing a startup/entrepreneurship event or know any happening on Fyn? Add the event here!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

StartUp Walk-In: 19. september 2019

September 19, 2019 @ 15:30 - 18:00

Free
Ønsker du at iværksætte din drøm om at starte egen robotvirksomhed? Eller har du allerede taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig.
Den 19. september 2019 klokken 15:30-18:00 kan du både få gode råd til at takle alle de praktiske spørgsmål, der hører med, når man starter en robotvirksomhed samt suge andres lærerige erfaringer til dig. Nicola Tomatis, CEO i BlueBotics, der er blevet kåret som en af de 300 mest indflydelsesrige personer i Schweiz to gange, deler ud af sine erfaringer til dig på dagen.

Tomatis300

Mød en pioner i robotverdenen

Dette arrangements rollemodel er direktør i virksomheden BlueBotics, der har eksisteret siden 2001. Virksomheden leverer intelligent navigation til mobile robotter, og CEO Nicola Tomatis er en pioner inden for robotverdenen. To gange er han blevet kåret som en af de 300 mest indflydelsesrige personer i Schweiz, hvor virksomheden er placeret.

Med 15 års erfaring på markedet er BlueBotics en af de førende virksomheder i autonom navigation til mobile robotter. Til StartUp Walk-In kan du høre meget mere om virksomheden, der sætter værdier som kommunikation, innovation og simplicitet højt på dagsordenen.

 

Til StartUp Walk-In kan du…

  • Snuse til startup-miljøet og suge ny viden til dig. Her har du chancen for at møde ligesindede mennesker og udvide dit netværk
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten til arrangementets Open Mic, hvor nogle af de nyeste idéer inden for robotteknologi bliver fremlagt
  • Møde forskellige service providers, der står klar på dagen til at fodre dig med gode råd og vejledning, som du kan tage med dig på dine videre skridt på vejen til at blive iværksætter
  • Møde CEO i BlueBotics Nicola Tomatis og tage ved lære af hans erfaringer og guldkorn om at drive egen virksomhed

Skulle du have lyst til at give liv til din egen idé og få feedback fra fagligt kompetente personer, kan du fremlægge din idé til Open Mic. Skriv til Kathrine Viskum for at komme på listen.

 

Pris

Som altid er arrangementet gratis, mens at udbyttet er værdifuldt.

 

Tid og sted

19. september 2019 klokken 15:30-18:00

Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M

 

Foto

Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

Details

Date:
September 19, 2019
Time:
15:30 - 18:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
Website:
https://www.teknologisk.dk/kurser/startup-walk-in-19-september-2019/k46075

Venue

Teknologisk Institut & Odense Robotics
Forskerparken 10F
Odense M, 5230
+ Google Map
Phone:
30718123
Website:
www.odenserobotics. com

Organizer

Odense Robotics