Events

Are you organizing a startup/entrepreneurship event or know any happening on Fyn? Add the event here!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

StartUp Walk-In: Fra garage-startup til global virksomhed

September 3, 2020 @ 15:30 - 18:00

Den 3. september 2020 kan du både få gode råd til at tackle alle de praktiske spørgsmål, der hører med, når man starter en robotvirksomhed, samt suge andres lærerige erfaringer til dig.

Mød Leo Zhou

I 2015 kunne man for det meste finde Leo Zhou i sin garage sammen med studiekammeraten Lukasz, hvor de arbejdede på deres første robot-relaterede projekter som selvstændige. I dag nørder han stadig med robotter, men garagen er blevet skiftet ud med produktionsfaciliteter i Kina, og han er blevet CEO og medstifter af Nordbo Robotics, en robotvirksomhed med hovedsæde i Odense og et salgskontor i Japan.

– Hovedfilosofien bag Nordbo Robotics er at gøre brugen af robotter nemmere ved at tilføre sans og intelligens, fortæller Leo Zhou.

Nordbo Robotics producerer blandt andet fleksible og automatiske sensorenheder til robotindustrien, og beskæftiger i dag 25 medarbejdere.

– De stod bag konstruktionen og udviklingen af Nordbo Cube, der bedst kan betegnes som en samle- og pakketeringsrobot, der oprindeligt blev udviklet til at pakke marcipanbrød, cremefyldte skildpadder og andre søde sager for chokoladeproducenten Toms i Ballerup, skrev Fyens Stiftstidende i 2018.

Leo dimitterede fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet ved Syddansk Universitet med en kandidatgrad i Science in Computer Systems Engineering i 2007, og i dag har han en vision om at ekspandere på det kinesiske marked.

Til StartUp Walk-In kan du…

  • Snuse til start up-miljøet og suge ny viden til dig. Her har du chancen for at møde ligesindede mennesker og udvide dit netværk.
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten til arrangementets Open Mic, hvor nogle af de nyeste idéer inden for robotteknologi præsenteres.
  • Møde forskellige service providers, der står klar på dagen til at fodre dig med gode råd og vejledning, som du kan tage med dig på dine videre skridt på vejen til at blive iværksætter.
  • Møde dette arrangements rollemodel, direktør i Nordbo Robotics Leo Zhou, og tage ved lære af hans erfaringer og guldkorn om at opstarte og drive egen virksomhed.

Venue

Forskerparken
Forskerparken 10
Odense M, 5230
+ Google Map
Phone:
63157100
Website:
http://www.syddanskeforskerparker.dk/

Organizer

Teknologisk Institut
Website:
www.teknologisk.dk