Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/startupodense.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/startupodense.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/startupodense.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/startupodense.com/public_html/wp-content/plugins/wp-limit-login-attempts/wp-limit-login-attempts.php on line 67
Workshop - Find det ”ekstra”, der skaber mersalg i din forretning - Startup Odense

Events

Are you organizing a startup/entrepreneurship event or know any happening on Fyn? Add the event here!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop – Find det ”ekstra”, der skaber mersalg i din forretning

March 11, 2020 @ 17:00 - 20:00

100 kr.

Som iværksætter sidder man ofte og ser ”ud på markedet” i stedet for at se indad og analysere om man har de rigtige varer på hylderne i forhold til kundernes behov og morgendagens krav.  

På denne workshoparbejder vi med enkle innovative designmetoder med henblik på at skærpe dine produkter op imod kundernes behov, så de står helt skarpt og tydeligt. Det skaber nemlig mersalg.

Kort sagt ser vi på de produkter du har på hylden. Vi vil kigge på den oplevelse det er at købe/ modtage/bruge produkterne, og vi vil se på hvor der kan være potentiale for at skabe merværdi.

På workshoppen vil vi
• Afprøve metoder til at se med nye øjne på din virksomhed og dine produkter
• Nedbryde udviklingspotentiale i enkle steps, så du kan overskue det i din driftshverdag.
• Vi kommer omkring tidens vigtigste perspektiver som bæredygtighed, verdensmål og socialøkonomi som inspiration, hvis du ønsker at gå med den vej.

Julie Kjær-Madsen fra Loop Company, vil holde korte oplæg og facilitere brug af metoder.
Se evt. mere om Julies arbejde her.

Julie Kjær-Madsen, er en erfaren iværksætterrådgiver. Hun er designuddannet og driver på 12. år konsulentvirksomheden Loop Company. Hun har i mange år arbejdet med innovation og forretningsudvikling i store organisationer sideløbende med rådgivning af iværksættere og mikro-virksomheder.
Kodeord i Julies rådgivning er; tydelige produkter, oplevelsen af produktet, hvilke behov dækker vi og hvad er potentialet?

Details

Date:
March 11, 2020
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
100 kr.
Event Categories:
,
Website:
https://ivservice.nemtilmeld.dk/305/

Venue

Stjerneskibet
Havnegade 29
Odense C, 5000 Denmark
+ Google Map
Website:
www.stjerneskibet.dk

Organizer

Odense Kommune
Phone:
+45 21446561
Email:
lenln@odense.dk